Termék-portfoliónk kialakításakor kiemelt célunknak tekintettük, hogy olyan integrált ügyviteli szoftvereket válogassunk össze kínálati palettánkra, amelyek a lehető legteljesebb megoldást nyújtják egy-egy cég gazdasági folyamatainak kezelésére. Ezért választékunkban a klasszikus ügyviteli (ERP) funkciók, mint pl. a pénzügy, a könyvelés, a számlázás, vagy a készletnyilvántartás mellett megjelennek olyan vertikális megoldások is, mint a dokumentum-kezelés, -iktatás, -archiválás, illetve a munkafolyamat vezérlés (workflow management), vagy olyan alkalmazások is, mint az ügyfélszolgálati (CRM), az Internetes kereskedelmi portálok (B2B, B2C), vagy akár a mobil (handheld) megoldások.

Amennyiben felmerül olyan egyedi terület, amit az alap- és a vertikális rendszerek együttese sem tud kielégíteni, úgy a fejlesztési részlegünk által készített kiegészítő modulok jelenthetik a megoldást, amelyek minden esetben integrált kapcsolatban állnak az alapszoftverekkel.

A termék-portfoliót árfekvés tekintetében is úgy próbáltuk kialakítani, hogy a kisvállalatoktól egészen az erős középvállalatokig, mindenki megtalálhassa számítását.

SAP Business One

A kis- és középvállalatok ideális ügyviteli szoftvermegoldása! tovább…

Apple alkalmazások

Azoknak, akik mindig mozgásban vannak! Tovább…

SAP Business One bővítmények

Nagyszerű új funkciók a speciális igényekre! tovább…

egyedi fejlesztések

Egyedi igények testreszabott megoldásai! tovább…