Napjaink modern vállalati ügyvitele elképzelhetetlen egy átfogó, a cég igényeire szabott szoftvermegoldás nélkül. Egy vállalatirányítási rendszer beszerzése vagy cseréje ugyanakkor minden esetben összetett, komplex döntést feltételez, hiszen az hosszú távon kihat a cég működésére. A rendszerkiválasztás során alaposan fel kell térképezni mind a vállalati folyamatokat, mind az egyes szoftverek nyújtotta lehetőségeket.

Az integrált rendszerek piacán széles a kínálat: ügyviteli szoftvereket számos nemzetközi és hazai cég fejleszt, így a felhasználók számos jó minőségű termék és szolgáltatás közül választhatnak egy-egy árkategórián belül is. Ma Magyarországon több mint negyven különböző vállalatirányítási rendszert kínálnak az informatikai cégek. Éppen ezért a rendszerkiválasztás során szem előtt kell tartani néhány fontos döntési szempontot, hiszen minden termékben vannak – a másikkal összehasonlítva – erősebb és gyengébb funkcionalitások.

A Contact Plus Consulting munkatársai sokéves gyakorlatuk során számos projektben vettek részt többek között a rendszerkiválasztás területén is, így szakértelmük valós garanciát jelent arra nézve, hogy a tényleges igényekből kiinduló, és az ügyvitel egészére kiterjedő, hatékony megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára.
További információkért keresse munkatársainkat!