Az ügyvitel világában – az egységesítési törekvések ellenére is – mindig akadtak és akadni fognak olyan folyamatok, részterületek, amelyekre a standard szoftverek nem adnak kielégítő megoldást.

Cégünk fejlesztési részlegével ezeknek a “hiányosságoknak” az áthidalására törekszik. Ennek keretében olyan egyedi alkalmazások fejlesztését vállaljuk, amelyek képesek önállóan is kiváltani bizonyos ügyviteli terület(ek) feladatait. Fejlesztéseink azonban nem korlátozódnak önálló alkalmazások fejlesztésére, sőt, leginkább meglévő ügyviteli rendszerekhez készítünk olyan szakmai kiegészítéseket, amelyek segítéségével az adott rendszer képes a felhasználó egyedi igényeinek teljes körű kezelésére.
Technológia és adatbázis-kezelés terén a legfejlettebb eszközöket vesszük igénybe. Kliens-szerver alapú, illetve Internetes megoldásaink is jelzik, hogy a kornak megfelelő, magas színvonalú fejlesztési környezetben és módszertannal dolgozunk. Ennek érdekében megszereztük a Microsoft Certified Partnerséget, amely hozzájárul fejlesztő eszközeink folyamatos fejlesztéséhez és korszerűsítéséhez.

Eddig megvalósult fejlesztéseinkről részletes információt talál Bővítményeink oldalunkon.

További információkért keresse munkatársainkat!