Napjainkban számos különböző integrált ügyviteli rendszer működik, s ezek köre egyre bővül. Ez a folyamat komoly nehézségek elé állítja a könyvvizsgálókat, hiszen a sikeres audit feltétele az adott ügyviteli rendszer sajátságainak ismerete.

Az SAP Business One audit szolgáltatásunkkal azon könyvvizsgálók munkáját támogatjuk, akik SAP Business One-t használó ügyfeleket auditálnak.

A pénzügy és számvitel területén tevékenykedő tanácsadó kollégáink az SAP Business One területén szerzett tapasztalataikon túl sokéves főkönyvelői gyakorlattal rendelkeznek és számos auditon vettek már részt. E szakemberek kétoldalú tapasztalata képezi az SAP Business One audit szolgáltatás alapját, mely nagymértékben növeli az audit biztonságát és hatékonyságát.

A szolgáltatás igénybevételével az alábbi pontokban nyújtunk segítséget a könyvvizsgálói munkához:

  • A jelenlegi egyezőségek vizsgálata előre definiált listák segítségével
  • A működési beállítások összevetése a cég üzleti folyamataival és az SAP könyvelési logikájával
  • A vizsgált cég SAP-használatának elemzése olyan szempontból, hogy az megfelel-e a mindenkor érvényes jogszabályi előírásoknak

Látogasson el hozzánk és győződjön meg a szolgáltatás tartalmáról és hasznáról; tegye fel szakmai kérdéseit kollégáinknak!
Amennyiben további kérdései merülnek fel az SAP Business One audit szolgáltatásunkkal kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot velünk!