Büszkén mondhatjuk el, hogy számos, szakterületén vezető szerepet játszó, bizonyított és kimagasló eredményeket felmutató partnerrel dolgozhatunk együtt különböző projektjeink során. Reméljük, hogy a velük folytatott együttműködésünk a jövőben csak tovább fog erősödni.

12 millió felhasználó, 84 000 installáció, 1500 partnercég és több mint 25 ágazati megoldás világszerte “Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója. Jelenleg több, mint 120 ország mintegy 32.000 vállalata futtat SAP szoftvert – a kis- és középvállalatok szükségleteire szabott megoldásoktól kezdve a globális szervezetek működésének minden szintjét lefedő, átfogó alkalmazáscsomagokig. “

2000-es alapítása óta az XMS az egyik legdinamikusabban fejlődő hazai Apple kereskedéssé nőtte ki magát. Szakértő munkatársaival és szolgáltatásaival egyaránt teremt emberközpontú, személyre szabott kiszolgálást és terméktámogatást egyéni felhasználók számára, valamint rugalmas, egyedi megoldásokat vállalkozások és intézmények számára. Az XMS küldetése, hogy élenjáró, európai színvonalú kiszolgálást és támogatást nyújtson az Apple teljes termékskálájára, valamint aktívan elősegítse az alma-logó által jelképezett márka folyamatos hazai térhódítását, mely az informatikán belül világszinten méltó a leginnovatívabb címre.

Microsoft Silver Independent Software Vendor (ISV) minősítésünk lehetőséget biztosít számunkra – és rajtunk keresztül ügyfeleink számára – a Microsoft termékekkel kapcsolatos naprakész információk és technológiák alkalmazására. A partnereink igényeinek megfelelő fejlesztések folyamán a legfrissebb Microsoft eszközöket alkalmazzuk. A céggel való szoros kapcsolatunknak és saját terméktámogatásunknak köszönhetően bármilyen felmerülő probléma esetén gyors és közvetlen megoldást kapunk, s így nyújtunk ügyfeleinknek.

A svájci Coresystems piacvezető az SAP Business One ügyviteli rendszerhez fejlesztett kiegészítő alkalmazások terén, világszerte több mint 4000 ügyfél választotta innovatív megoldásaikat. Termékeik magas hozzáadott értékkel bírnak a felhasználók számára, számos mobil alkalmazásuknak köszönhetően az SAP Business One rendszer tetszőleges helyen és időpontban elérhető például iPhone vagy iPad készülékről is.

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező VariaTech Consulting Kft. vállalatirányítási rendszerek professzionális fejlesztésével, szakmai és üzleti tanácsadással foglalkozik. Az innovatív fejlesztések mögött magasan képzett szoftver-specialisták állnak, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a kis- és középvállalatok irányítási rendszereinek fejlesztésében. A cég BX termékcsaládjának tagjai, így a BXeDoc+ és a BXPRO is, integráltan kapcsolódik az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez.

A dániai székhelyű Boyum IT 2004 óta arany fokozatú SAP partner. Az általuk kifejlesztett integrált megoldás, a “Használhatósági csomag SAP Business One ügyviteli rendszerhez” szintén megtalálható cégünk palettáján. A B1 használhatósági csomag egy olyan bővítmény, mely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az ügyviteli rendszert a saját igényeinek megfelelően átalakítsa, testre szabja. A felhasználóbarát add-on számos különböző funkciót tartalmaz, melyek gyorsítják a munkafolyamatokat, növelve azok hatékonyságát. A B1 használhatósági csomag eszköztára olyan megoldásokat kínál, melyekhez korábban fejlesztői tapasztalatokra volt szükség. Az egyszerű felhasználói konfigurációnak köszönhetően jelentősen csökken a szükséges fejlesztésre fordítandó összeg és nagymértékben rövidül a rendszer bevezetéséhez szükséges idő is.

A netTeam-DMSone Zrt. dokumentumkezelő rendszerei pontos, kiváló minőségű és stabil hátteret nyújtó megoldást biztosítanak a felhasználóknak. Rendszereiket napjainkra több mint 3500 vállalat és közigazgatási intézmény választotta, felismerve a gyors, hatékony ügyintézésben rejlő versenyelőnyt. A BX-DMSone egy megbízható és biztonságos információtároló és -kezelő bővítmény, mely tökéletesen illeszkedik az SAP Business One ügyviteli rendszerhez.

Az Exact Hungary Kft. a holland székhelyű Exact Holding leányvállalataként 1995 óta működik Magyarországon. Fő feladata a központ által fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszerek honosítása, forgalmazása és támogatása, a ma már több mint 100 országban nemzetközileg is elismert kiemelkedő szakmai színvonalon. Az Exact elsősorban középvállalatok számára fejlesztette ki ügyviteli szoftvereit, melyek a pénzügy-számvitel feladataitól, az értékesítésen, készletgazdálkodáson és termelésirányításon keresztül, egészen az Internetes ügyfél és munkafolyamat kezelésig átfogó megoldást biztosítanak egy vállalat egészére nézve.

A NEXON Kft. bér-munkaügyi, humánerőforrás-gazdálkodási, beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával, valamint ehhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával foglalkozik már 1989 óta. Integrált rendszerei teljes körűen dolgozzák fel a humánpolitika, a bérügyvitel és a munkaidő-nyilvántartás feladatait. További termék információ www.nexonber.hu.

A Kulcs-Soft Nyrt. Magyarország piacvezető szoftvergyártója. A cég 1989 óta fejleszt ügyviteli programokat, 2009-ben pedig tőzsdére lépett, így a Kulcs-Soft Nyrt. lett az első szoftverfejlesztő cég a tőzsdén. Szakmai tapasztalata, valamint több mint 30.000 elégedett ügyfél teremt biztos alapot a cég tevékenységéhez. A Kulcs-Soft programok többsége – ezek közül kiemelkedően a Kulcs-Bér és a Kulcs-Tárgyi – integrálható az SAP Business One ügyviteli rendszerbe is. A cégben több mint 70 szakember dolgozik, biztosítva a magas szintű fejlesztést, kutatást és ügyfélkiszolgálást.

A Soft Consulting Hungary Zrt. a hazai bérügyviteli program piac meghatározó szereplője. A cég által készített BaBér for SAP Business One bérügyviteli szoftver kifejezetten kis- és középvállalkozások számára fejlesztett megoldás, mely integráns részét képezi az SAP Business One vállalatirányítási rendszernek.

A Magyar Vállalkozók Üzleti Köre egy olyan országos szervezet, amely a hazai kis- és középvállalkozások összefogására alakult. A szervezet rendszeres találkozók keretein belül lehetőséget teremt a magyar cégtulajdonosoknak és cégvezetőknek arra, hogy megismerjék egymást, megbízható partnereket találjanak és stratégiai-partneri szövetségeket kössenek.

További információkért keresse munkatársainkat!