Magyarországon az SAP 2004 közepén vezette be szoftvercsaládjának legfiatalabb és egyben “legkisebb” tagját, az SAP Business One-t.

A korábbi termékek, mint a mySAP Business Suit (R/3), vagy a mySAP All-in-One mellett, az SAP Business One már valóban egy olyan kis- és középvállalatoknak szóló megoldás, amely nemcsak komoly funkciógazdagságával, márkanevével, hanem árával is igen rövid idő alatt a hasonló kategóriás szoftverek elsőszámú vetélytársa lett.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az eltelt időszak alatt már több mint 500 vállalat döntött az SAP Business One bevezetése mellett.

A magukat minél előbb az iparág piacvezető cégei között látni kívánó kis és közepes méretű vállalkozások számára az alapvető üzleti folyamatok optimalizálása jelentheti a legfontosabb feladatot. Ez a lépés olyan új üzleti szoftvert kíván, amelyik gyorsan bevezethető, egyszerűen használható és a leghatékonyabban használja ki a meglévő informatikai infrastruktúrát.

Lehetetlen? Az SAP Business One segítségével nem!

Az SAP Business One könnyen használható – intuitív navigációs lehetőségeket és számos eszközt nyújt a testreszabáshoz, az ismerős Microsoft Windows környezetben. Alkalmazása és karbantartása is könnyű, gyorsan bevezethető, nagy teljesítményű, bővíthető, igen megbízható, valamint belőle összetettebb megoldások is könnyen kialakíthatók.

A mindenki számára hozzáférhető standardok használata következtében az SAP Business One könnyen integrálható más rendszerekkel. A “Drag&Relate” funkció segítségével a felhasználók eltérő adatbázisokból is könnyen áthúzhatják munkaasztalukra az információkat. E szoros integráció új távlatokat nyit más üzleti rendszerek számára. Lerövidíti a tanulási életciklust is, hiszen a felhasználóknak nem kell új eszközöket megtanulniuk az elemző és marketingfeladatok elvégzéséhez.

Az SAP Business One legfontosabb tulajdonsága a nagy teljesítőképesség. Összetett elemző eszközeinek köszönhetően a cégvezetés teljes körűen ellenőrzése alatt tudja tartani a céges információkat és tevékenységeket.

Az SAP Business One a következő üzleti előnyöket kínálja:

  • Fokozott termelékenység – A könnyen érthető felhasználói felület segítségével gyors és hatékony a munka.
  • Gyorsabb és jobb üzleti döntések – A vezetők gyorsan és hatékonyan hozzájutnak vállalkozásuk minden aspektusának stratégiai információihoz, így a lehető legjobb döntéseket tudják meghozni.
  • Megbízható bővíthetőség – A rugalmas, mindenki számára hozzáférhető technológia következtében adott a gyors módosítás és alkalmazkodás lehetősége a vállalkozás növekedésével párhuzamosan.
  • Globális elérhetőség – Az üzleti tranzakciók több pénznemben bonyolíthatók és több pénznemben készíthető róluk jelentés.
  • Költségellenőrzés – Maximális költségellenőrzést biztosít a dolgozói termelékenység emelésével, a szállítók közötti kommunikáció javulásával és a műveletek hatékonyságának fokozásával.
  • Magasabb bevétel – Mivel a rendszerben mindenütt gyorsan és egyszerűen lehet hozzáférni a valósidejű információkhoz, így jobban fel lehet ismerni az üzleti lehetőségeket, gyorsabban lehet piacra dobni az új termékeket, valamint az ügyféltámogatás és szerviz színvonala további üzletépítést tesz lehetővé.
  • Értékesítési lehetőségek kezelése – A megoldás fontos eszközöket biztosít a vállalatoknak az értékesítési lehetőségek kezelésére, egyebek mellett teljes körű kapcsolatot biztosít a bruttó nyereséghez és a készletekre vonatkozó információkhoz.”

További információ a Letöltések oldalon.

Hívjon minket! Ingyenes bemutatónk során segítünk a tájékozódásban és a döntésben!