Számíthat ránk!

  • 21 éves tapasztalattal rendelkezünk az ügyviteli rendszerek bevezetésnek bonyolult világában!
  • Cégünk az egyik legnagyobb SAP Business One bevezető partner!
  • SAJÁT FEJLESZTŐ CSAPATUNK RÉVÉN AZ SAP BUSINESS ONE FUNKCIONALITÁSÁT SZÁMOS EGYEDI, AZ ÜGYFÉL SPECIFIKUS IGÉNYEIRE SZABOTT BŐVÍTMÉNNYEL TUDJUK KIEGÉSZÍTENI.

Rólunk mondták

“Az új ügyviteli szoftver bevezetésének legfontosabb hozadéka számunkra a könyvelés naprakészsége, s ez által a cég gazdasági helyzetének pontos ismerete. A rendszerből kinyerhető naprakész mérlegadatok ismeretében képesek vagyunk gyorsabban reagálni a piaci igényekre. A rendszer, illetve az ahhoz egyedileg készített fejlesztések által nyújtott számos automata megoldás könnyíti és gyorsítja a felhasználók munkáját. Az automatikus visszaigazolás funkció használatával például egy dolgozó heti egy munkanapja szabadult fel, de a nyomtatási költségek terén is érzékelhető a változás, hiszen a visszaigazolások –nyomtatás és faxolás helyett– egyetlen gombnyomással elküldhetők a partnertörzsben beállított kapcsolattartó számára.” – Hancz László (Biotek Kft.).

„Amikor az SAP mellett döntöttünk, az általunk forgalmazott prémium kategóriájú hardver termékekhez egy hasonlóan magas minőségű ügyviteli rendszert választottunk.” – Horváth András (XMS)

„Az Apple készülékek, valamint az SAP mobil megoldása együttesen olyan előnyöket kínál, melyek lehetővé teszik az üzletfejlesztésre való koncentrálást az irodában és azon kívül is. A mobil technológia segítségével számomra valóban új távlatok nyíltak az üzleti világban.”- Horváth András (XMS)

„Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink visszajelzése alapján a több mint 1000 partnerünket rugalmasan és elvárásaiknak megfelelően szolgáljuk ki, és ebben elengedhetetlenül fontos szerepet játszik az SAP Business One rendszer bevezetése, valamint a Contact Plus Consulting Kft-vel történő évek óta tartó sikeres, gördülékeny együttműködés.” – Tóth Csilla ügyvezető (Biomark Kft.)

„Rendszerünk gyorsan reagál a készletmozgásra,ami egy kereskedő cég számára alapvetô jelentőségű, mivel azt az árut a legkönnyebb eladni, amely raktáron van, és a vevő azonnal el tudja vinni.” – Papp Gábor (Pannon Csapágy Kft.)

„Az SAP Business One maradéktalanul lefedi vállalatcsoportunk igényeit, és mindezt megfelelő ár-érték arány mellett kínálja, így biztosak lehetünk abban, hogy ráfordításaink megtérülnek.“ – Nobl Gábor (Nocartex Kft.)

Hívjon minket!

Készséggel állunk rendelkezésére! Kattintson és írjon, hívjon!