Cégünk az Apple készülékek és az SAP Business One rendszert összekapcsoló mobil alkalmazások specialistája.

Az SAP mobil alkalmazása folyamatos kapcsolatot biztosít a cég SAP Business One rendszere és az iPhone illetve iPad között, így Ön bármikor ellenőrizheti a készletértékeket, információkat kaphat vevőiről, elérheti jelentéseit, értesítéseket kaphat és jóváhagyhat folyamatokat.

Az ingyenes alkalmazás letölthető az App Store-ból, vagy a számítógépre másolható és iTunes segítségével az iPhone készülékkel szinkronizálható.

Az alkalmazás SAP Business One 8.8-as verzión és professzionális licenc birtokában használható ingyenesen. Használat előtt a mobil beállításokat konfigurálni kell a rendszerben – keressen bennünket ennek érdekében!

Képzelje el, hogy vállalkozása adatait Ön bárhol és bármikor elérheti, így mindig a szükséges információk birtokában hozhat fontos üzleti döntéseket!

A coresuite világában ez és még sokkal több is lehetséges – tanácsadó igénybe vétele és extra költségek nélkül!

Az ügyviteli rendszer a coresuite-felhőn keresztül bármikor és bárhonnan elérhető; ehhez csupán egy mobiltelefonra, például egy iPhone-ra van szükség, illetve a coresuite mobil alkalmazására, mely az App Store-ból egyszerűen és gyorsan letölthető, majd előfizetői díjért használható. Mivel az adatok közvetlenül a mobil készüléken tárolódnak, azok bármikor, akár offline módban is elérhetőek.

Ez a megoldás számos üzleti területen alkalmazható, hatékonyabbá téve többek között a cégvezető, az értékesítő kollegák, vagy akár a szervizes munkatársak munkáját.

Még sosem volt olyan egyszerű az üzleti adatokba való bepillantás, mint most az SAP BusinessObjects Explorer segítségével!

Az alkalmazás jellemzői (egyszerű és gyors keresés, intuitív adatfeltárás és vizualizáció, nagy teljesítmény és skálázhatóság) lehetővé teszik, hogy Ön a felmerülő üzleti kérdésekre „menet közben”, helyszíntől függetlenül, precíz módon választ adhasson.

Vevőlátogatás közben megtekintheti az aktuális rendeléseket, egy kávé mellett új marketing akciót körvonalazhat, a vezetőségi értekezleten megvitathatja a negyedéves eredményeket – az SAP BusinessObjects Explorer segítségével iPad vagy iPhone készülékén Ön mindig közvetlenül elérheti az adott üzleti döntéshez szükséges információkat.

A Roambi egy innovatív mobil alkalmazás, mely az üzleti adatokat, kimutatásokat gyorsan és biztonságosan alakítja át látványos és könnyen értelmezhető mobil dashboard-okká.

Az elfoglalt munkatársaknak folyamatosan aktuális információkkal szolgál a releváns rendszeradatokról, grafikus módon jelenítve meg azokat az iPhone, iPad vagy iPod Touch készüléken.